Skip to content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
AEG CustomFlex Koelkast Extra Hoog

AEG komt met extra hoge inbouwkoelkast

Wij ontvangen regelmatig mensen in de showroom die vragen of het mogelijk is een extra hoge inbouwkoelkast te plaatsen. Tot voor kort was ons antwoord “nee”. Maar met de komst van de AEG MultiSpace-koelkast verwachten wij dat er voor veel mensen een oplossing is gekomen voor dat nutteloze plankje boven de koelkast.

De MultiSpace-koelkast van AEG biedt meer capaciteit dan de standaardmodellen door de extra bewaarruimte boven in de unit. Zo haalt u het maximale uit de verticale ruimte in de keuken. En met een aanpasbaar interieur biedt deze koelkast de meest veelzijdige manier om levensmiddelen te bewaren. U kunt alle schappen eenvoudig en snel in-en uitnemen en anders schikken om uw bergruimte te maximaliseren.

Met zijn 190cm hoog is deze inbouw koelkast hoger dan de standaard modellen. Daardoor is er net dat plankje extra beschikbaar. Deze extra hoge koelkast is een koel-vriescombinatie. Een constante luchtstroom en een stabiele temperatuur door de hele koelkast zorgt ervoor dat ieder schap gelijkmatig wordt gekoeld. Hij geeft een alarm bij plotselinge sterke temperatuurstijging, bijvoorbeeld als de deur niet goed is gesloten. Deze hoge koelkast is zeer stil, hij produceert een geluid van slechts 39 dB.

NB: Ben je op zoek naar een vervangende inbouwkoelkast? Dan is het belangrijk om goed op de nishoogte te letten. Dit is de hoogte van de binnenkant van de ruimte waar je de koelkast plaatst. Je wilt toch wel dat het past.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top