Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Maatwerk Keuken Van Logic Koje

Merken

De nieuwste modellen vindt je bij ons “live” in de showroom, daarnaast vindt je bij ons zogenaamde  “specials” en “dealer-selected” apparaten. Naast onze keukenshowroom tref je bij Kookhuis een zeer uitgebreide collectie inbouwapparatuur aan.

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle “inns en outs” van de verschillende merken en kunnen samen met je het juiste apparaat voor je uitkiezen.

Voor je nieuwe keuken, ter vervanging van bestaande apparaten of voor het upgraden van je huidige keuken. Afhankelijk van je budget en wensen kan je de apparatuur ophalen, laten bezorgen of tegen een geringe vergoeding op professionele wijze laten installeren. Vaak kunnen we direct uit voorraad leveren en in andere gevallen kunnen we, dankzij onze goede relatie met onderstaande merken, snel en uiteraard messcherp geprijsd leveren.

Neem Contact Op
inbouw espresso automaat

Onze Merken

Kookhuis is officieel dealer van onder andere de onderstaande merken.

inbouw oven van AEG
Gaggenau inbouw oven
Keukens van Miele
mat zwarte keukenkraan van Quooker
inbouw oven van Siemens Studioline
Oven van Atag
Kuppersbusch inbouw keukenlade
blauw fornuis van Stoves

Maak een afspraak voor een offerte op maat

Verschillende soorten keukens

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creëert in ongedwongen sfeer voor en met je. Kookhuis stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top