skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Moderne Rational Keuken FLoo
Design Keuken Zeyko
BAX Modern Fly Milieu
Rational Keuken Tio Zen
Greeploze Moderne Keuken Snow Matte Lak
Informa Daylight Grey Modern
Logic kookeiland moderne keuken

Moderne keuken

Het ideale interieur stelt iedereen zich anders voor. Binnen de bandbreedte van smaakvoorkeuren, bestaan duidelijke stijlvoorkeuren. Voor velen geldt een moderne keuken als ideaal. Strakke lijnen, gladde oppervlakken en vaak een tikkeltje minimalistisch. Bovenal is een eigentijdse keuken een toonbeeld van overzicht en ruimte.

Kookhuis is gespecialiseerd in moderne keukens. Strakke lijnen, natuurlijke materialen en greeploze kasten en inbouwapparatuur zijn kenmerkend voor tal van onze deze keukens.

Maatwerk en meer

Belangrijk bij elke keuken is de wijze waarop deze in je interieur wordt ingepast. Dat gaat dan in de eerste plaats om de stijl van je interieur, maar ook over de inpassing van de keuken. Bij Kookhuis zetten we voor jou graag een stapje extra om een mooie moderne keukens in te passen in jouw huis. Op natuurlijke wijze laten we de keuken van jouw voorkeur in jouw huis tot zijn recht komen.

Daarbij hebben onze merken – zoals bijvoorbeeld het onderscheidende Rational – veel flexibiliteit en opties. Qua praktische invulling, inbouwapparatuur en stijl. Zo kun je elke keuken iets van jezelf meegeven.

Moderne keuken kastjes Rational

Moderne keuken kopen bij Kookhuis

Bij Kookhuis kijken we naar keukens door de bril van de liefhebber. Klanten die bij ons een moderne keukens kopen, zitten niet te wachten op last-minute aanbiedingen, kortingen die alleen gelden als er direct een beslissing wordt genomen en opdringerige verkoop. Over een nieuwe keuken mag je best even nadenken en daarvoor gunnen wij je de tijd.

Onze showroom is ruim en mooi; een plek waar onze moderne keukens optimaal tot hun recht komen. Bekijk strakke hoogglans keukens met greeploze kasten. Onze keukens zijn niet op elkaar gepropt om er een maximaal aantal te kunnen aanbieden. Want kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit.

Back To Top