Skip to content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Rational Moderne Keuken Van FLoo
Luxe Design Keuken Van Zeyko
BAX Moderne Keuken Fly Milieu
Rational Keuken Tio Zen
Snow Keuken Van Matte Lak Met Greeploze Elementen
Modern Keuken Design Van Kookhuisselectie
Moderne Keuken Van De Keukenspecialisten
Logic keuken met kookeiland

Moderne keuken: Eigentijdse stijl

Het ideale interieur stelt iedereen zich anders voor. Binnen de bandbreedte van smaakvoorkeuren, bestaan duidelijke stijlvoorkeuren. Voor velen geldt een moderne keuken als ideaal. Strakke lijnen, gladde oppervlakken en vaak een tikkeltje minimalistisch. Bovenal is een eigentijdse keuken een toonbeeld van overzicht en ruimte.

Kookhuis is gespecialiseerd in moderne design keukens. Strakke lijnen, natuurlijke materialen en greeploze kasten en inbouwapparatuur zijn kenmerkend voor tal van onze deze keukens.

Moderne keuken op maat

Belangrijk bij elke keuken is de wijze waarop deze in je interieur wordt ingepast. Dat gaat dan in de eerste plaats om de stijl van je interieur, maar ook over de inpassing van de keuken. Kies je bijvoorbeeld  voor een kookeiland of specifieke opbergoplossingen? Bij Kookhuis zetten we voor jou graag een stapje extra om een mooie moderne keuken in te passen in jouw huis. Op natuurlijke wijze laten we de keuken van jouw voorkeur in jouw huis tot zijn recht komen.

Daarbij hebben onze merken – zoals bijvoorbeeld het onderscheidende Rational – veel flexibiliteit en maatwerk mogelijkheden. Qua praktische invulling, inbouwapparatuur en stijl. Zo kun je elke keuken iets van jezelf meegeven.

Keukenkastjes Rational

Moderne keuken kopen bij Kookhuis

Bij Kookhuis kijken we naar keukens door de bril van de liefhebber. Klanten die bij ons een moderne keukens kopen, zitten niet te wachten op last-minute aanbiedingen, kortingen die alleen gelden als er direct een beslissing wordt genomen en opdringerige verkoop. Over een nieuwe keuken mag je best even nadenken en daarvoor gunnen wij je de tijd.

Onze showroom is ruim en mooi; een plek waar onze moderne keukens optimaal tot hun recht komen. Bekijk strakke hoogglans keukens met greeploze kasten. Onze keukens zijn niet op elkaar gepropt om er een maximaal aantal te kunnen aanbieden. Want kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top