Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Houten Keuken Van BAX
BAX Modern Studio Kookeiland
BAX Tradition Castell Landelijke Keuken
BAX Quadre Studio Kookeiland
BAX moderne keuken en antraciet kookeiland

BAX keukens

BAX staat voor traditioneel vakmanschap, hoogwaardige materialen en heel veel aandacht. Iedere keuken wordt individueel gepland en gepassioneerd met de hand vervaardigd. Hoogwaardige materialen, traditioneel vakmanschap, zinvolle innovaties en passie maken van de BAX keukens unieke creaties. De meubelen kunnen geheel volgens uw persoonlijke wensen worden gepland en passen daardoor op harmonieuze wijze bij uw interieur.

U heeft eindeloos veel combinatiemogelijkheden want BAX gaat uit van úw planning. En niet omgekeerd. Bax keukens doet niet moeilijk over maatwerk, vrijwel alles is mogelijk.

De 4 redenen voor BAX

Vrije afmetingen

Iedere keuken van BAX is uniek. U kunt uw BAX keuken onafhankelijk van alle standaardafmetingen vrij plannen en laten maken. Hierdoor zijn buitengewone design-oplossingen zonder compromissen mogelijk. BAX gaat uit van uw planning. En niet omgekeerd.

Veelzijdigheid

Keukens van BAX zijn geen klassieke massaproducten, maar unieke stukken uit een ambachtelijk bedrijf. Daarom kunnen wij ook een unieke diversiteit aanbieden. U vindt bij BAX zowel moderne, greeploze architectuurkeukens als een royaal assortiment traditionele keukens.

Kwaliteit

Bij BAX is kwaliteit vanzelfsprekend. Dit blijkt uit de vele details. Opgeteld maken deze zogenaamde kleinigheden het verschil. Het is geen toeval dat een keuken van BAX er ook na tientallen jaren nog steeds goed uitziet. Het is echt een keuken voor het leven.

Handarbeid

BAX maakt keukens in handarbeid. Van kast tot deuren – alle onderdelen worden bij ons gemaakt. U bent er daardoor van verzekerd, dat alles ook echt aan onze kwaliteitseisen voldoet.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top