skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Logic kookeiland

Kookeiland

Men denkt bij het oriënteren naar een nieuwe keuken vaak aan een kookeiland. Begrijpelijk, een kookeiland maakt van je keuken een centrale plek in het huis en koken is nu eenmaal voor velen een sociaal gebeuren. Iets waar je de tijd voor neemt en van geniet. Voor wie dat bijzondere gevoel wil ervaren is een keuken met kookeiland een voor de hand liggende keuze.

Maar niet iedere keuken is geschikt om een kookeiland in te plaatsen. Wij gaan uit van een minimum oppervlak van 20 m2 om de keuken met kookeiland goed in te kunnen delen. En wanneer er voldoende plek is, zal het kookeiland zorgen voor een mooi ruimtelijk effect.

Jouw keuken met kookeiland

Een kookeiland komt in verschillende maten en stijlen. Niet alleen biedt het kookeiland veel werk- en opbergruimte, er blijft ook voldoende ruimte over voor meer kastenwanden en dus nog meer opbergruimte in de keuken. Wanneer je een eilandkeuken wilt, kun je kiezen voor een keuken met schiereiland of kookeiland. Een schiereiland zit vast aan de rest van de opstelling, een kookeiland staat geheel vrij in de ruimte.

Bij Kookhuis luisteren we graag naar je wensen en denken we met je mee. Wij gaan voor mooi en goed en dat betekent in de eerste plaats invulling geven aan jouw wensen.

BAX keukeneiland2

Kookeiland kopen bij Kookhuis

Zoals jij je visie hebt op een keuken, zo hebben wij die ook. En die bestaat er uit dat je vooral je hart moet volgen zonder geleid te worden door opdringerige verkoop of kortingen voor de snelle beslisser. Je mag best even nadenken over wat voor keuken je wil, of je daar een kookeiland in wilt en welk maatwerk je daar graag bij ziet.

Een kookeiland moet natuurlijk goed in de ruimte passen. Met genoeg bewegingsruimte erom heen. Wij tekenen het graag voor u uit zodat u goed kunt inschatten of dit voor de beschikbare ruimte in uw huis echt een optie is.

Back To Top