Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Smeg Koelkast In Landelijke Keuken
Smeg Koelkast In Landelijke Keuken

Smeg keukenapparatuur

Smeg keukenapparatuur is design geboren uit de samenwerking met architecten van internationale faam. De perfecte expressie van “Made in Italy”, die stijl en kwaliteit samenbrengt in produkten die ontwikkeld worden met aandacht voor het kleinste detail. 

Smeg is design & technologie.

Het merk weerspiegelt met de slogan Design & Technologie de basisfilosofie van het bedrijf en is de perfecte expressie van een hele precieze manier van werken.

Dankzij de gebruikte materiaal- en verwerkingstechnieken kan het zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsstaal worden omgezet in technologisch en esthetisch uiterst hoogwaardige producten. Kookhuis is Smeg Uncia dealer

  • cortina De harmonieuze balans van details en de zorgvuldige combinatie van materialen karakteriseren de Cortina esthetiek, die de charme benadrukt van smeedijzeren handwerk in keukenapparatuur.
  • coloniale Een tijdloze stijl die een warme en familiaire sfeer creëert: producten die een passie voor traditie uitstralen.
  • jaren ’50 Kleur en retro uiterlijk voor stijliconen: de glamour van de Jaren ’50 weerspiegeld in apparatuur die cultobjecten zijn geworden.
  • newson Vloeiende lijnen, symmetrie en modern design: buitengewoon creatieve keukenapparatuur.
  • piano design
  • Architectuur toegepast op huishoudelijke apparatuur: elegantie, duurzaamheid en strak en gepolijst roestvrijstaal voor een verfijnde en exclusieve stijl.
  • linea Licht, balans en ergonomisch design die een maximale ruimtelijke uitstraling geven: producten met een moderne en minimale stijl die beantwoorden aan de meest recente design trends.
  • classici Compacte inhoud, rechte lijnen, simpel en essentieel design: opvallende huishoudelijke apparatuur met een elegante uitstraling door het gebruik van geborsteld roestvrijstaal.
Smeg mintgroen fornuis

Maak een afspraak voor een offerte op maat

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top