skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Boretti Design Keuken Inductieplaat

Werkbladen

Het keukenblad is één van de meest belangrijkste onderdelen van een keuken. Daarom vind je bij Kookhuis een groot assortiment aan stijlen en materialen. Van kunststof tot beton, natuursteen en composiet, van een houten tot een keramieken keukenblad. Bij ons vind je voor elke stijl keuken een geschikt werkblad.

Neem Contact Op

Soorten werkbladen

Kookhuis levert diverse soorten werkbladen zoals beton, graniet, keramiek, ceasarstone, silestone en dekton. Kookhuis is Cosentino Elite partner.

Maak een afspraak voor een offerte op maat

Verschillende soorten keukens

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creëert in ongedwongen sfeer voor en met je. Kookhuis stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

Back To Top