Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl

Betonnen aanrechtblad voor de keuken

Een betonnen aanrechtblad geeft je keuken een stoere en robuuste, natuurlijke uitstraling. Een betonnen aanrechtblad is op maat leverbaar, en naar wens aan te passen. Ben je op zoek naar een moderne en stoere keuken? Kies dan voor een betonnen aanrechtblad. Onze betonnen bladen zijn niet zomaar beton, de samenstelling is speciaal geschikt gemaakt voor een keukenblad waardoor deze keukenbladen mooi blijven en nauwelijks kwetsbaar zijn voor vlekken. Tevens is het mogelijk om een betonnen spoelbak naadloos mee te gieten.

Vroeger werd beton alleen gebruikt in de bouw, maar sinds enkele jaren is het eigenlijk niet meer weg te denken uit ons interieur. Vloeren in betonlook, betonnen vloeren die alleen maar geschilderd worden en dan hebben we nu dus nog beton dat terug komt in meubilair. Kookhuis kan alles maken van beton. Creativiteit is onze drijfveer. Keukenbladen, tafelbladen, kast elementen, wastafels voor badkamers en zelfs trappen en haarden behoren tot de mogelijkheden. Beton is hard en duurzaam en te vormen zoals je dat wilt. De beton producten van Kookhuis worden in de werkplaats gemaakt en kant-en-klaar bij u afgeleverd (en afgemonteerd).  Neem van ons aan, dat scheelt een hoop stof, water en rommel in uw huis en het blad is direct te gebruiken.

De productkenmerken van ons beton voor u op een rij:
  • eindeloze ontwerpmogelijkheden
  • ijzersterk
  • moderne, robuuste uitstraling
  • puur natuurproduct
  • dicht en slijtvast dus goed schoon te houden en hygiënisch in gebruik
  • geen last van zgn. krimpscheuren

Betonnen aanrechtblad: Overal toepasbaar

Onze betonnen aanrechtbladen kennen geen standaard maten. Geen enkele keuken is gelijk, niet elke hoek is precies 90 graden, elke situatie is anders. Elk aanrechtblad wordt dan ook ingemeten op locatie en naar wens, op maat, met de hand gemaakt en afgewerkt in onze werkplaats.

De bladdikte kan variëren van 2 tot 20 cm. Wij leveren ook lengtes boven de 4 meter. Door toevoeging van pigmenten wordt de kleur bepaald. Daarnaast kennen we verschillende oppervlakte bewerkingen. Uiteraard zijn kleurstalen en diverse bladen te zien in onze showroom. Alle bladen worden op een speciale manier vervaardigd hierdoor maken vlekken en scheuren geen kans. Het karakter en de betonstructuur blijft echter behouden.

Maak een afspraak voor een offerte op maat

badkamer wastafel van beton

CBW erkend en aankoopverzekeringen
keukenarchitecteur en interieur van The Kitchen Architects
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top