Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl

Betonnen aanrechtblad

Vroeger werd beton alleen gebruikt in de bouw, maar sinds enkele jaren is het niet meer weg te denken uit ons interieur. Beton biedt dan ook veel mogelijkheden in vorm en kleur en is gemakkelijk te combineren met verschillende interieursstijlen.

Betonnen aanrechtbladen zijn duurzaam en hebben door het ruwe materiaal een unieke robuuste en industriële uitstraling dat karakter aan een keuken geeft. In tegenstelling tot traditioneel beton, gebruikt Kookhuis speciaal samengesteld beton dat geschikt is om als keukenwerkblad te kunnen gebruiken.

Onze betonnen aanrechtbladen voor de keuken zijn:

  • Tot 80% lichter in gewicht dan traditioneel beton
  • Onderhoudsvrij (geen wax of olie nodig om het werkblad te onderhouden)
  • Hittebestendig
  • Vlekvrij (door een unieke coating)
  • Zonder scheuren
  • Op kleur te bestellen
  • In elke vorm (naar wens) te gieten
  • Duurzaam

Op maat gemaakt

Onze betonnen aanrechtbladen kennen geen standaardmaten. Geen enkele keuken is gelijk, niet elke hoek is precies 90 graden, elke situatie is anders. Elk aanrechtblad wordt dan ook ingemeten op locatie en naar wens, op maat, met de hand gemaakt en afgewerkt in onze werkplaats om het vervolgens kant-en-klaar bij jouw thuis af te kunnen leveren (en te monteren).

De bladdiktes variëren van 2 t/m 20 cm en kunnen tot wel 7 meter lang en 2.10 meter breed uit één stuk gemaakt worden (dus zonder naden). Wil je nog groter? Kookhuis gaat de uitdaging graag aan en zal de mogelijkheden bespreekbaar maken.

Nieuwsgierig? Kom langs in onze showroom om de verschillende werkbladen en kleurenstalen van beton te bezichtigen.

Het proces in 't kort

Eigenlijk is het best gek dat mensen zo veel stress ervaren bij het kopen van een keuken. Hele dagen slenteren door keukenspeciaalzaken, tientallen keukens de revue zien passeren en aan het einde van de dag doet een verkoper je een aanbod waarvoor je wel nú moet beslissen.

Maar een keuken koop je meestal op gevoel en is geen alledaagse uitgave, daarom mag je er best even over nadenken. Wij helpen je dan ook graag bij het proces om jouw keuken volledig naar eigen wens in te richten. Om een beeld te krijgen van hoe Kookhuis te werk gaat, geven wij je hieronder een inkijkje in het ontwerpproces rondom de keuken van de familie Blom. Zij kozen bij het kookeiland voor een 5.4 meter lang betonnen aanrechtblad met een vrij hangende overstek van maar liefst 1.40 meter lang (zelfs zonder het gebruik van een steunpoot).

Maak een afspraak voor een offerte op maat

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top