Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Boretti Keukenapparatuur
Kwaliteit Keukens En Inbouwapparatuur

Keuken projecten

Hier kunt u verschillende projecten bekijken die wij hebben gerealiseerd. Zo krijgt u een goed beeld van onze keukens en kwaliteit die wij leveren.

Amsterdam Park Haagseweg

Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam liet de familie Rutgers een strakke, moderne woning bouwen, maar wilden graag een warme sfeer in huis. De gietvloer die Arend en Christina in eerste instantie beoogden, hebben wij afgeraden. Hierdoor kozen ze voor hout.
LEES MEER
Felgele Keuken En Vrouw Met Koffiemok

Project jaren 30 villa Aerdenhout

Een knalgele keuken, die door haar  vorm en hoogteverschillen de woonkamer, eetkamer en studeerkamer met haar niveauverschillen met elkaar verbind en het zonnige hart van het huis vormt. De ronde vorm zorgt voor een vriendelijke doorloop naar de woonkamer en eettafel en creëert een heerlijke, grote werkruimte zonder  hoeken.
LEES MEER
Keuken En Inrichting In Huis In Amsterdam

Herenhuis Haarlem

Esther en Peter, de bewoners, van dit schitterende huis in Haarlem wisten bij hun nieuw te realiseren keuken goed wat ze wilden. Met een passie voor koken en design werd er ruimte  ingepland voor een Viking fornuis van 122 cm breed, met gasoven uiteraard.
LEES MEER

Penthouse Monnickendam

Cees en Afra, eigenaren van Cees Pronk Bad & Wonen te Amsterdam, kozen voor hun penthouse in Monnickendam voor Kookhuis. Samen met de woonspecialisten zelf is een keuken ontworpen op basis van het merk Zeyko. Een de combinatie van zwart gebeitst eikenhout in combinatie met een wit gebrand composieten blad.
LEES MEER

Maak een afspraak voor een offerte op maat

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top