Skip to content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
BEZOEK ONZE
SHOWROOM IN
A'DAM WESTPOORT
Intelligent Inductie Plaat Van Miele

De nieuwe modellen keuken apparatuur

De nieuwste modellen keukenapparatuur vind je bij ons “live” in de showroom, daarnaast vindt je bij ons zogenaamde  “specials” en “dealer-selected” apparatuur. Naast onze keukenshowroom tref je bij Kookhuis een zeer uitgebreide collectie inbouwapparatuur aan. Daarbij kun je denken aan en kookplaat met afzuiging, Een Quooker, maar uiteraard ook alle soorten ovens, magnetrons en koelkasten. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle “inns en outs” van de verschillende merken en kunnen samen met je het juiste apparaat voor je uitkiezen.

Voor je nieuwe keuken, ter vervanging van bestaande apparaten of voor het upgraden van je huidige keuken. Afhankelijk van je budget en wensen kan je de keukenapparatuur ophalen, laten bezorgen of tegen een geringe vergoeding op professionele wijze laten installeren. Vaak kunnen we direct uit voorraad leveren en in andere gevallen kunnen we, dankzij onze goede relatie met onderstaande merken, snel en uiteraard messcherp geprijsd leveren.

Neem Contact Op
Smeg afzuigkap downdraft

Onze Merken keukenapparatuur

Kookhuis is officieel dealer van onder andere de onderstaande bekende merken. Maar ook van de wat exclusievere merken zoals Bora en Elementi di Cucina.

Oven van Atag
mat zwarte keukenkraan van Quooker
inbouw oven van AEG
inbouw oven van Siemens Studioline
Keukens van Miele

Maak een afspraak voor een offerte op maat

Soorten keukenapparatuur

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Hier hoort dus ook het gebruik van de juiste keukenapparatuur en de beste merken bij! Voor elke wens hebben wij een bijpassend keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creëert in ongedwongen sfeer voor en met je. Kookhuis stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top