Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Logic Houten Werkblad
Logic Keuken Wit Kookeiland Modern
Logic Lade Indeling
Logic Landelijke Keuken
Logic Moderne Strakke Keuken
Logic landelijke keuken

Logic keukens

Logic Kitchen heeft eigentijdse keukens, geheel afgestemd op de Nederlandse wensen en eisen, met een enorme keus aan fronten en kleuren. De nieuwste aanwinst is de superstrakke greeploze lijn MatrixArt. Deze lijnvoering biedt eindeloze planningsmogelijkheden waarbij vorm en elegantie van de keuken voorop staan. Het werkblad is hier optisch zwevend aangebracht waardoor ook optionele LED-verlichting fraai tot zijn recht komt.

Ook kunt u kiezen voor een kasthoogte van 90 cm. Dit maakt een mooie lijn van drie laden van 30 cm boven elkaar mogelijk. Vanzelfsprekend zijn de Logic keukens voorzien van de nieuwste technieken in laden en kasten, en van een geavanceerd afvalscheidingssysteem. En dankzij de superkwaliteit lak blijft uw Logic keuken jarenlang een sieraad in huis.

Verschillende soorten Logic keukens

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creert in ongedwongen sfeer voor en met je. Kookhuis stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top