Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Kookhuis Selectie Kookeiland In Moderne Keuken
donker eiken keuken van Kookhuis selectie

Kookhuis selectie

Kookhuis selectie® is ons huismerk dat zich onderscheidt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een ongekende flexibiliteit.

Het eigen merk van Kookhuis staat voor sublieme Duitse kwaliteit, een perfect lijnenspel, maatwerkoplossingen en zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Door de eigen import uit Duitsland ontstaan korte overleglijnen en speciale modellen.

Door Kookhuis geselecteerd. De kwaliteit `staat`, zowel voor de leverbetrouwbaarheid als voor de gebruikte materialen is de kwaliteit een basisvoorwaarde.
Garantie. Op het hang/ en sluitwerk geven we maar liefst 10 jaar garantie!
Direct af fabriek. We importeren de keuken voor je uit Duitsland en dat merk je in de prijs.
Ongekend flexibel. In tegenstelling tot meeste keukenmerken kan je bij ons kiezen wat je maar wilt. Maatvoeringen zijn niet meer dan richtlijnen, kleuren en vormgeving niet meer dan voorstellen.

Neem Contact Op
BAX Architecture Fly Moderne Keuken

Zwevende keuken

Door het gebruik van witte en zwarte (hang)modules in deze keuken lijkt het of de gehele keuken lijkt te zweven.

Giro Line Moderne Keuken

Ronde keuken Giro

Hoogglans of micron mat gelakt in 15 moderne kleuren met ronde elementen en ronde beugelgrepen.

Moderne Notenhouten Keuken

Notenhout

Deuren van massief amerikaans noten, hangkasten hoogglanslak came en het werkblad 60mm composiet.

Keuken Van Rempp Toronto

Keuken Toronto

Kookhuisselectie Toronto

Design Keuken Van Rempp

keuken Sydney

Het briljant glanzende oppervlak geeft de Sydney een aantrekkelijke woon- en toch huiselijk comfortabel design.

Moderne Rempp Remo Keuken

Keuken Remo

Uitzonderlijk helder en elegant zijn de eerste indrukken die deze witte Remo achterlaat. Hier spiegelt het de kunst van het koken af op de ruimte.

Bax Quadre Massief Houten Keukenlades

Greeploze keuken

een keuken zonder handgrepen

Greeploze keuken

De greeploze keuken is een moderne designtrend waarbij de deuren en laden geen zichtbare traditionele handgrepen of knoppen hebben. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van greeplijsten, verzonken handgrepen of een push-to-open systeem om de deuren en laden te openen.

Het idee achter een greeploze keuken is om een minimalistisch, gestroomlijnd, overzichtelijk, strak en modern uiterlijk te bereiken. Bovendien kan het weglaten van handgrepen of knoppen de illusie van extra ruimte wekken en is het gemakkelijker schoon te maken.

Wat is een greeplijst?

Een greeplijst is een lijst die ruimte vrijmaakt om je vingers achter te kunnen plaatsen bij het openen van een deur of lade. De lijsten zijn gemaakt van (in een kleur gelakt) metaal, korpus- of frontmateriaal en kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

wat is een greeplijst
wat is een push to open systeem

Wat is een push-to-open systeem?

Een push-to-open systeem verwijst naar een mechanisme waarmee deuren en laden kunnen worden geopend door er druk op uit te oefenen zonder gebruik te maken van handgrepen of knoppen. Push-to-open systemen worden vaak gebruikt voor estetische doeleinden omdat ze een strak en gestroomlijnd uiterlijk bieden.

Wat is een semi-greeploze keuken?

Bij een semi-greeploze keuken worden platte grepen bovenop de fronten gemonteerd waardoor deze minder opvallend zijn. Hierdoor behoudt de keuken de strakke uitstraling van een greeploze keuken, maar biedt het alsnog het comfort van een handgreep. Bovendien beschermt de platte greep het keukenfront tegen beschadigingen.

semi-greeploze keuken
Tijdloos karakter
Keuken toont optisch groter
Passend bij verschillende interieurstijlen
LED-verlichting is toepasbaar
Strak lijnenspel
Gemakkelijk schoon te maken

Mix & Match

Bij onze keukenontwerpen kan het gebruik van handgrepen, knoppen, greeplijsten of een push-to-open systeem met elkaar gecombineerd worden. Maak hier een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Donker Houten Moderne Keuken Van Kookhuis

Eiken kaderdeuren

Kookhuis Selectie keuken met donker eiken kaderdeuren.

Glanzende Keuken Van Aquilon

Aquilon

Keuken leverbaar in 15 verschillende uni-kleuren, 8 verschillende horizontale houtdecoren en hoogglans uitvoering.

Verschillende soorten keukens

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creëert in ongedwongen sfeer voor en met je. Kookhuis stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top