skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl

Kookhuis selectie

Kookhuis selectie® is ons huismerk dat zich onderscheidt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een ongekende flexibiliteit.

Het eigen merk van Kookhuis staat voor sublieme Duitse kwaliteit, een perfect lijnenspel, maatwerkoplossingen en zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Door de eigen import uit Duitsland ontstaan korte overleglijnen en speciale modellen.

Door Kookhuis geselecteerd. De kwaliteit `staat`, zowel voor de leverbetrouwbaarheid als voor de gebruikte materialen is de kwaliteit een basisvoorwaarde.
Garantie. Op het hang/ en sluitwerk geven we maar liefst 10 jaar garantie!
Direct af fabriek. We importeren de keuken voor je uit Duitsland en dat merk je in de prijs.
Ongekend flexibel. In tegenstelling tot meeste keukenmerken kan je bij ons kiezen wat je maar wilt. Maatvoeringen zijn niet meer dan richtlijnen, kleuren en vormgeving niet meer dan voorstellen.

Neem Contact Op

Zwevende keuken

Door het gebruik van witte en zwarte (hang)modules in deze keuken lijkt het of de gehele keuken lijkt te zweven.

Ronde keuken Giro

Hoogglans of micron mat gelakt in 15 moderne kleuren met ronde elementen en ronde beugelgrepen.

Notenhout

Deuren van massief amerikaans noten, hangkasten hoogglanslak came en het werkblad 60mm composiet.

Keuken Toronto

Kookhuisselectie Toronto

keuken Sydney

Het briljant glanzende oppervlak geeft de Sydney een aantrekkelijke woon- en toch huiselijk comfortabel design.

Keuken Remo

Uitzonderlijk helder en elegant zijn de eerste indrukken die deze witte Remo achterlaat. Hier spiegelt het de kunst van het koken af op de ruimte.

Greeploze keuken

Een nieuwe frontindeling met afzonderlijke binnenladen achter de grote laden zorgt voor een rustig beeld. Een uitgekiend en bijzonder gebruiksvriendelijk systeem. Op de foto ziet u het QUADRE-systeem 180 uitgevoerd in het levendige notenhout. De keuken heeft bovendien geintegreerde massief notenhouten greepprofielen.

Eiken kaderdeuren

Kookhuis Selectie keuken met donker eiken kaderdeuren.

Aquilon

Keuken leverbaar in 15 verschillende uni-kleuren, 8 verschillende horizontale houtdecoren en hoogglans uitvoering.

Verschillende soorten keukens

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creëert in ongedwongen sfeer voor en met je. Kookhuis stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

Back To Top