Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl

Penthouse Monnickendam

Cees en Afra, eigenaren van Cees Pronk Bad & Wonen te Amsterdam, kozen voor hun penthouse in Monnickendam voor Kookhuis.
Samen met de woonspecialisten zelf is een keuken ontworpen op basis van het merk Zeyko. Een de combinatie van zwart gebeitst eikenhout in combinatie met een wit gebrand composieten blad.

Casual Chic in optima forma.
De grote gerookte eikenhouten visgraatvloer loopt door het hele appartement en geeft een heerlijke, luxe ,warme uitstraling. Zoals de vloer doorloopt in alle vertrekken wilden we ook de keuken  laten overlopen in het woongedeelte van het appartement.

De kleuren wit en zwart zijn perfect gecombineerd met de verschillende kleurtonen waar de specialisten van Cees Pronk Bad & Wonen zelf graag mee werken. De structuur van het geborstelde hout en de reliëf van het blad geven de keuken een heerlijke nonchalante uitstraling. Samen met de superieure duitse afwerking, van bijvoorbeeld de massief notenhouten laden, werd precies de juiste mix gevonden tussen klasse en nonchalance.

Voor het kookgedeelte werd gekozen voor een stoere tussenbouw gaskookplaat van Boretti van maar liefst 120 cm breed, met daarboven een zelf ontworpen schouw, waarvan de bovenzijde net als de muren werd gestuct en op kleur gespoten. Op de bladen naast het koken blijft  voldoende  ruimte over voor het professionele espressoapparaat, de Barista, van Boretti.

De oven en stoomoven van Miele, de geweldige side-by-side koelkast van Liebherr met wijnbewaargedeelte en de airco en bergruimte zijn weggewerkt tussen gestucte muren waardoor de keuken ook weer vriendelijker oogt en meer met de rest van de woonruimte integreert.

Het resultaat is een heerlijke leef- en kookomgeving voorzien van alle luxe en comfort zonder op de voorgrond te treden. Een resultaat waar we blij mee zijn en trots op zijn.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top