Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Eikenhouten Keuken Van Cadre
Eikenhouten Keuken Van Cadre
Rational Landelijke Keuken Kookeiland
Functionele Maatwerk Keuken Van Rational
Rational Moderne Keuken Van FLoo
Rational Keuken Tio Zen

Rational Keukens

Rational combineert al meer dan 50 jaar een uitstekend design, met  innovatieve technieken en een uitmuntende functionaliteit. De keukens passen bij de individuele inrichtings- en leefstijl van internationale doelgroepen – van puristisch en designgericht tot tijdloos modern en stijlvol elegant. Ze zijn altijd goed doordacht, uniek en waardevast. De Rational keukens hebben al vroeg een geheel eigen productfilosofie ontwikkeld, die ieder model een typisch, geheel eigen karakter geeft en ruimte bieden voor persoonlijke vormgevingen en op maat gemaakte oplossingen.

Zij stellen hoge eisen aan techniek, kwaliteit en functionaliteit. De toepassing van geavanceerde productietechnologieën in combinatie met een ambachtelijke verwerking en de zorgvuldige selectie van materialen zijn een onderdeel van ons bedrijfsconcept. De onderscheiding met het internationaal zeer hoog aangeschreven keurmerk van de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V. (DGM), de ‘Gouden M’, is hiervan een bevestiging.

Verschillende soorten Rational keukens

Kookhuis verkoopt verschillende soorten Rational keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creert in ongedwongen sfeer voor en met je. Kookhuis stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top