Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl

Herenhuis Haarlem

Esther en Peter, de bewoners, van dit schitterende huis in Haarlem wisten bij hun nieuw te realiseren keuken goed wat ze wilden. Met een passie voor koken en design werd er ruimte  ingepland voor een Viking fornuis van 122 cm breed, met gasoven uiteraard.

De keuken werd langs de wand geplaatst in de corridor tussen voor- en achterkamer en is zo letterlijk het hart van het huis. Voor de keuken kwam de grote eettafel te staan. Een glas wijn, diner, ontbijt of huiswerk, het gebeurt allemaal hier.

De keuken werd stoer en functioneel. 
De deuren van massief notenhout van het merk Bax zijn geolied en zijn hierdoor mooi naturel getint. Het blad is vervaardigd van 10 cm dik zwart beton. Er werd een grote betonnen spoelbak in meegegoten zodat ook de grootste ovenschalen hier met gemak in geplaatst kunnen worden.

De roestvrijstalen afvoer van de afzuigkap werd op maat gemaakt voor het plafond van maar liefst 370 cm hoog. Waar verder geen bovenkasten in de keuken werden toegepast, accentueert dit zo de hoogte van de ruimte. Bergruimte is gecreëerd in de open plafondhoge maatwerkkasten, kasten die eruitzien alsof ze er altijd al hebben gezeten.

De klant aan het woord;
“Op zoek naar een mooie simpele keuken, tijdloos in onze stijl. Het fornuis was al uitgezocht, een VIKING. Liefde op het eerste gezicht. Nu nog de keuken erom heen. Bij Het Kookhuis naar binnen gelopen en daar zagen wij een keuken die helemaal past bij onze stijl, simpel en functioneel. Het Kookhuis verkocht ook de VIKING fornuizen dus de keuze om bij het Kookhuis alles te bestellen was snel gemaakt. Dit kwam met name door de enorme klantvriendelijkheid van Het Kookhuis en de informatie die we allemaal kregen. De keuken werd helemaal op maat ingemeten en we wilden extra diepe laden en een breed aanrecht en het was allemaal mogelijk. De samenwerking met de architect die de rest van de keuken had bedacht ging ook super.

Kortom een hele fijne winkel met betrouwbare mensen die met liefde voor hun vak daar staan! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken of keukenapparatuur.”

 

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top