Skip to content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Luxe Design Keuken Van Zeyko
Design Keuken Chicago Rempp
Design Keuken Van Rempp
  • Unieke en hoogwaardige producten
  • Design keuken op maat
  • Eindeloze mogelijkheden

Design keuken? Hoogste kwaliteit, tijdloze klasse

Je interieur is zo veel meer dan alleen functioneel, net zoals je keuken meer is dan een plek om te koken. Dat geldt zeker voor de design keukens van Kookhuis, die met de grootste zorg en ook voor stijl én detail zijn samengesteld. Unieke en hoogwaardige producten die stuk voor stuk klasse uitstralen.

Bij Kookhuis vind je moderne keukens van aansprekende merken. Wij houden van strakke lijnen, natuurlijke materialen en greeploze kasten. De keukens zijn in de eerste plaats onderscheidend en uniek. Niet alleen passen ze bij jouw interieur, ze geven er iets extra’s aan met onze maatwerk oplossingen.

Luxe design keuken van Zeyko

Design keuken in elke prijsklasse

Een design keuken bestaat in allerlei soorten en maten. Denk aan keukens met lef of juist heel minimalistisch. Een dergelijk ontwerp hoeft niet heel erg veel meer te kosten. Kookhuis biedt design keukens in elke prijsklasse. De uiteindelijke prijs hangt natuurlijk af van de keuze die je maakt in bijvoorbeeld, de kastdeurtjes, het keukenblad en de inbouwapparatuur. Ook de keuze voor een kookeiland heeft invloed op de prijsklasse.

Over de inpassing van een design keuken denk je van tevoren goed na. Wij helpen je daarbij en reiken aan wat je nodig hebt. Daarbij bieden we flexibiliteit en opties. Qua inpassing, inbouwapparatuur en materialen. Zo ontwerp je samen met ons je eigen keuken.

Boretti design keuken inductieplaat

Bekijk design keukens in de showroom

Een design keuken wordt met zorg samengesteld. Niet overhaast, niet onder druk en niet impulsief. Wij geven je daarom de tijd en de ruimte om je te laten inspireren door onze oplossingen in onze showroom. Dat mag ontspannen, zonder het gevoel dat je direct een keuze moet maken. Een met zorg gekozen strakke keuken, optimaal ingepast in jouw interieur, is net zo goed ons doel als dat van jou.

Bekijk bijvoorbeeld keukens met keukenapparatuur van het Italiaanse merk Boretti. Hiermee kunt u een design keuken op maat samenstellen met hoogwaardige apparatuur.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top