skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
zeyko-keuken-2

Designkeukens

Je interieur is zo veel meer dan alleen functioneel, net zoals je keuken meer is dan een plek om te koken. Dat geldt zeker voor de design keukens van Kookhuis, die met de grootste zorg en ook voor stijl én detail zijn samengesteld. Unieke en hoogwaardige design keukens die stuk voor stuk klasse uitstralen.

Bij Kookhuis vind je moderne design keukens van aansprekende merken. Wij houden van strakke lijnen, natuurlijke materialen en greeploze kasten. Design keukens zijn in de eerste plaats onderscheidende keukens. Niet alleen passen ze bij jouw interieur, ze geven er iets extra’s aan.

Design keukens op maat

Designkeukens bestaan ik allerlei soorten en maten. Denk aan een design met lef of juist heel minimalistisch. Een mooie designkeuken hoeft niet heel erg veel meer te kosten. Kookhuis biedt designkeukens in elke prijsklasse. De uiteindelijke prijs hangt natuurlijk af van de keuze die je maakt in bijvoorbeeld, de kastdeurtjes, het keukenblad en de inbouwapparatuur.

Over de inpassing van een design keuken denk je van tevoren goed na. Wij helpen je daarbij en reiken aan wat je nodig hebt. Daarbij bieden we flexibiliteit en opties. Qua inpassing, inbouwapparatuur en materialen. Zo ontwerp je samen met ons je eigen keuken.

boretti inductie

Design keuken kopen bij Kookhuis

Een design keuken wordt met zorg samengesteld. Niet overhaast, niet onder druk en niet impulsief. Wij geven je daarom de tijd en de ruimte om je te laten inspireren door de design keukens in onze showroom. Dat mag ontspannen, zonder het gevoel dat je direct een keuze moet maken. Een met zorg gekozen design keuken, optimaal ingepast in jouw interieur, is net zo goed ons doel als dat van jou.

Back To Top