skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Design Keuken Zeyko
Moderne Rational Keuken FLoo
Designkeuken Koje 04 - Ferro Blaustahl
Design keuken Zeyko

Design keukens

Je interieur is zo veel meer dan alleen functioneel, net zoals je keuken meer is dan een plek om te koken. Dat geldt zeker voor de design keukens van Kookhuis, die met de grootste zorg en ook voor stijl én detail zijn samengesteld. Unieke en hoogwaardige producten die stuk voor stuk klasse uitstralen.

Bij Kookhuis vind je moderne designkeukens van aansprekende merken. Wij houden van strakke lijnen, natuurlijke materialen en greeploze kasten. De keukens zijn in de eerste plaats onderscheidende keukens. Niet alleen passen ze bij jouw interieur, ze geven er iets extra’s aan.

Op maat gemaakte design keukens

Designkeukens bestaan in allerlei soorten en maten. Denk aan keukens met lef of juist heel minimalistisch. Een dergelijke keuken hoeft niet heel erg veel meer te kosten. Kookhuis biedt design keukens in elke prijsklasse. De uiteindelijke prijs hangt natuurlijk af van de keuze die je maakt in bijvoorbeeld, de kastdeurtjes, het keukenblad en de inbouwapparatuur.

Over de inpassing van een design keuken denk je van tevoren goed na. Wij helpen je daarbij en reiken aan wat je nodig hebt. Daarbij bieden we flexibiliteit en opties. Qua inpassing, inbouwapparatuur en materialen. Zo ontwerp je samen met ons je eigen keuken.

Boretti design keuken inductieplaat

Bekijk de in showroom

Een design keuken wordt met zorg samengesteld. Niet overhaast, niet onder druk en niet impulsief. Wij geven je daarom de tijd en de ruimte om je te laten inspireren door de design keukens in onze showroom. Dat mag ontspannen, zonder het gevoel dat je direct een keuze moet maken. Een met zorg gekozen strakke keuken, optimaal ingepast in jouw interieur, is net zo goed ons doel als dat van jou.

Bekijk bijvoorbeeld keukens met keukenapparatuur van het Italiaanse merk Boretti. Hiermee kunt u een design keuken op maat samenstellen met hoogwaardige apparatuur.

Back To Top