skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
BAX Landelijke keuken groen

Landelijke keukens

Een grote vrijstaande woning is een droom van velen. En of je nou zo’n huis hebt of niet: een fraaie landelijke keuken brengt altijd dat gevoel in je interieur. De moderne variant van de plattelandskeuken biedt bovenal ook ruimte en praktisch gemak. Je keuken is tenslotte niet alleen om naar te kijken. Straks bereid je in deze keuken heerlijk eten, voor vrienden en familie. Of ze nou in je grote plattelandstuin of toch op je binnenstedelijke dakterras plaatsnemen.

Onze landelijke keukens zijn oa van de merken Rational en BAX. Vooral de landelijke lijn van BAX heeft een moderne inslag. Kookhuis combineert landelijke kenmerken als natuurlijke materialen en ruimtelijkheid met moderne tinten als strakke lijnen en greeploze kasten. Een zeer eigentijdse keuken met een duidelijke hint van klassieke plattelandsstijl.

Landelijke keukens met een persoonlijke inslag

Bij een landelijke keuken heb je waarschijnlijk meerdere associaties: een warme, gezellige keuken met wat klassieke elementen. Landelijke keukens staan ook vaak bekend om het gebruik van natuurlijke materialen in zowel keukenbladen als keukenkastjes. Materialen zoals hout en graniet zijn vaak terugkerende elementen in de landelijke keuken.

Er zijn dan ook veel verschillende manieren om een landelijke stijl te creëren in jouw keuken. In de eerste plaats is elke landelijke keuken een unieke keuken. Die uniciteit en authenticiteit vind je terug in onze showroom. Elke landelijke keuken kan op maat kan worden gemaakt, voorzien van jouw persoonlijke voorkeuren.

landelijke keuken rational

Koop je landelijke keuken bij Kookhuis

De aanschaf van een keuken is een delicaat proces. Daarbij ga je niet over één nacht ijs. De meeste mensen trekken er minimaal een dag voor uit en hebben dan liefst ook nog bedenktijd. Dat is iets dat Kookhuis je van harte gunt. Bij ons geen opdringerige verkoop of tijdelijke aanbiedingen, bedoeld om je direct tot een keuze te dwingen. Zie je een van onze landelijke keukens al helemaal zitten? Denk er dan gerust even over na en kom tot een keuze die echt bij je past.

Bezoek onze showroom in Amsterdam Westpoort. Onze landelijke keukens komen in deze setting goed tot hun recht. Het enige dat we nog missen is jouw verbeeldingskracht. Kom langs en laat je inspireren.

Back To Top