skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
BAX Landelijke keuken

Landelijke keukens

Vaak is een landelijke keuken van hout, en is er gekozen voor een grote houten schouw waar de afzuigkap in is verwerkt. Om deze landelijke stijl door te trekken kan er prachtig gebruik gemaakt worden van decoratieve tegels op de achterwand.

Onze landelijke keukens zijn oa van de merken Rational en BAX. Vooral de landelijke lijn van BAX heeft een moderne inslag. Kookhuis combineert landelijke kenmerken als natuurlijke materialen en ruimtelijkheid met moderne tinten als strakke lijnen en greeploze kasten. Een zeer eigentijdse keuken met een duidelijke hint van klassieke plattelandsstijl.

Landelijke keukens met een persoonlijk tintje

Door goed na te denken over details in het ontwerp van een landelijke keuken is het mogelijk diverse stijlen toe te passen. Je kunt een landelijke klassieke keuken creëren door te kiezen voor klassieke handgrepen, kraan en spoelbak. Of wat dacht je van een prachtig typisch landelijk fornuis van Stoves of Boretti? Door het gebruik van dat deze landelijke details juist te minimaliseren krijg je al snel een landelijke keuken met een hele moderne twist.

Bovendien kan elke landelijke keuken bij Kookhuis op maat worden gemaakt, voorzien van jouw persoonlijke voorkeuren.

landelijke keuken rational, kookeiland, houten keuken

Koop je landelijke keuken bij Kookhuis

De aanschaf van een keuken is een delicaat proces. Daarbij ga je niet over één nacht ijs. De meeste mensen trekken er minimaal een dag voor uit en hebben dan liefst ook nog bedenktijd. Dat is iets dat Kookhuis je van harte gunt. Bij ons geen opdringerige verkoop of tijdelijke aanbiedingen, bedoeld om je direct tot een keuze te dwingen. Zie je een van onze landelijke keukens al helemaal zitten? Denk er dan gerust even over na en kom tot een keuze die echt bij je past.

Bezoek onze showroom in Amsterdam Westpoort. Onze landelijke keukens komen in deze setting goed tot hun recht. Het enige dat we nog missen is jouw verbeeldingskracht. Kom langs en laat je inspireren.

Back To Top