skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
BEZOEK ONZE
NIEUWE SHOWROOM IN
A'DAM WESTPOORT

Keukens

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.
Kom langs in onze showroom in Amsterdam of bel voor advies: 020 737 0906.

Neem Contact Op

Onze Merken

Kookhuis is officieel dealer van o.a. deze merken. Naast onze keukenshowroom tref je bij Kookhuis een uitgebreide collectie inbouwapparatuur aan.

Laag 119

Sfeer, nostalgie en gezelligheid. Dat is waar een landelijke keuken voor zorgt in uw huis. Kookhuis levert diverse prachtige landelijke keukens afgestemd op uw wensen en stijl.

Tio is het concept voor absoluut moderne keukens: een symbiose van minimalistisch design en persoonlijke vrijheid. Opvallend is de horizontale en verticale lijnvoering. Vrijwel onzichtbaar geïntegreerde ingreepvarianten zorgen voor een compleet greeploos uiterlijk.

Greeploze keukens

Op zoek naar een greeploze keuken? Greeploze keukenkastjes ogen modern en ruimtelijk. Creëer een keuken die rust uitstraalt en een lust is voor het oog.

zeyko keuken 1

Sommige interieurwensen zijn nu eenmaal niet door een keukenfabriek te verwezenlijken. Samen met onze meubelmaker creëren we wat je wilt.

Rational Ino(x): Echt edelstaal en hout. Warme houtsoorten zijn een ideale partner in combinatie met RVS fronten. Walnoot fineer en echte edelstaal fronten vormen een beeld van uitgesproken design

Gaat uw voorkeur uit naar een nostalgische of juist moderne houten keuken? We laten u graag zien welke houtsoorten mogelijk zijn. Een houten keuken is bovendien duurzaam.

Floo is een simpel, minimalistisch, maar wel ’rational’ keukendesign. Het karakteristieke van Floo zijn de ronde, natuurlijke vormen en de monolitische elementen.

Design keukens

Bent u op zoek naar een moderne design keuken met een strakke vormgeving en afwerking? Laat u inspireren in onze showroom in Amsterdam Westpoort.

cadre eiken

Eiland keukens

Een keuken met kookeiland is een veel gekozen keukenopstelling en ideaal voor een open keuken. Aan een eiland kun je koken, werken en heerlijk borrelen.

Verschillende soorten keukens

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creëert in ongedwongen sfeer voor en met je. Kookhuis stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

Back To Top