Skip to content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
BEZOEK ONZE
NIEUWE SHOWROOM IN
A'DAM WESTPOORT
Maatwerk Keuken Van Logic Koje

Keukens van Kookhuis kwaliteit

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van stijlvolle moderne keukens tot state-of-the art design keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

Kom langs in onze showroom in Amsterdam of bel voor advies: 020 737 0906.

Eikenhouten keuken van Cadre

Kookeiland

Een keuken met kookeiland is een veel gekozen keukenopstelling en ideaal voor een open keuken. Aan een keukeneiland kun je koken, werken en heerlijk borrelen.

Rational Keuken Tio Zen

Moderne keuken

Op zoek naar een moderne keuken? Strakke lijnen, natuurlijke materialen en greeploze kasten creëeren een keuken die rust uitstraalt en een lust is voor het oog.

Zeyko design keuken met kookeiland

Keuken op maat

Sommige interieurwensen zijn nu eenmaal niet door een keukenfabriek te verwezenlijken. Samen met onze meubelmaker creëren we wat je wilt met een maatwerk keuken.

Onze Merken

Kookhuis is officieel dealer van o.a. deze merken. Naast onze keukenshowroom tref je bij Kookhuis een uitgebreide collectie inbouwapparatuur aan.

Keukens van Logic
Keukenfabrikant BAX
Inbouwkeuken oplossing van Rational
Kwaliteit keukens en inbouwapparatuur op maat
wat is een push to open systeem

Greeploze keuken

Bij een greeploze keuken worden alle kasten en lades op een andere manier geopend dan door middel van een greep. Greeploze keukens brengen rust in de ruimte en zorgen voor een strakke, ruimtelijke uitstraling.

Edelstalen moderne keuken van Rational

Houten keuken

Gaat uw voorkeur uit naar een nostalgische of juist eigentijdse houten keuken? We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Een houten keuken is bovendien duurzaam.

Rational moderne keuken van FLoo

Design keuken

Bent u op zoek naar een exclusieve design keuken met een unieke vormgeving en afwerking? Laat u inspireren in onze showroom in Amsterdam Westpoort.

Keukens in diverse prijsklassen

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creëert in ongedwongen sfeer voor en met je. Wij stoppen niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top