Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl

BORA kookplaat met afzuiging

BORA Professional 3.0

Met de Bora kookplaat met afzuiging gaat de keukenrevolutie verder – uitstekende prestaties, een geoptimaliseerd topdesign, een nóg intuïtievere bediening en acht vrij met elkaar te combineren, extra diepe kookvelden. De nieuwe BORA Professional 3.0 is de toekomst van het koken. De Bora inductie kookplaat met afzuiging heeft een baanbrekend design en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van materiaal, technologie en efficiëntie. Enkele highlights: de automatische afsluitklep, de verbeterde afzuigregeling en de strakke roestvrijstalen knopring. Die maakt indruk met zijn volledig zwarte, glazen touchoppervlak en helderwitte leddisplay. Kijk hier voor meer algemene informatie over een kookplaat met afzuiging.

Bekijk productflyer

BORA Classic 2.0

Een Bora Kookplaat betekent; kwaliteit. Maatstaf bij de ontwikkeling van BORA Classic 2.0: maximale flexibiliteit en individualiteit voor een unieke kookervaring thuis. Of u nu kookt op gas, inductie, glaskeramiek, de Tepan grill of een combinatie hiervan: met het moderne systeem kunnen kookvelden en afzuigsystemen perfect en individueel worden samengesteld. 

Bekijk productflyer

BORA X Pure

Bora inductie met afzuiging; het stijlstatement voor het hart van elk huis. Bekijk bijvoorbeeld de BORA X Pure. In de hoogwaardige kookveldafzuiging wordt baanbrekend design gecombineerd met beproefde technologie, wat voor nieuwe maatstaven in elke moderne keuken zorgt. 

Bekijk productflyer

BORA Pure kookplaat

Op een doeltreffende manier kookdampen afzuigen. Een compact systeem zoals geen ander: minimalistisch, vlak ingebouwd, uiterst elegant, extreem stil en bijzonder intuïtief. Zo kunnen we de nieuwe BORA Pure met zijn innovatieve sControl-bediening en eventueel een gekleurde instroomsproeier het beste omschrijven. 

Bekijk productflyer

BORA S Pure

Te weinig plek voor een keukentoestel van BORA? Omdat het BORA S Pure kookveld supercompact is, past het zelfs in de kleinste keukens. De geïntegreerde, automatisch geregelde afzuiging in de BORA S Pure zuigt dampen en geurtjes tijdens het koken volledig af. Door de unieke asymmetrische plaatsing van de afzuigopening kan op vier kookzones van verschillende grootte worden gekookt. De BORA S Pure is met zijn unieke en moderne look een blikvanger in elke keuken. Met de touchslider kunnen alle functies eenvoudig met één aanraking worden bediend en met de stille ventilator werkt de afzuiging ook op hoog vermogen altijd bijzonder stil. 

Bekijk productflyer

BORA Basic kookplaat met afzuiging

Deze Bora indictie kookplaat met afzuiging is een echte alleskunner. De perfecte combinatie van een krachtig kookveld en een uiterst effectieve kookveldafzuiging: hij staat voor groter, mooier en stiller koken, eenvoudige reiniging en optimale interieurinrichting – en is tegelijkertijd de beste manier om ruimte te besparen in kleinere keukens. Zo bereiken ook kleinere keukens een professionele standaard. Dat is onze garantie aan u. Een compact design voor elke keuken.

Bekijk productflyer

BORA X BO stoomoven

Na de revolutionaire BORA afzuigtechnologie, heeft BORA nu ook de BORA X BO flexibele oven. Met dit professionele apparaat doet de nieuwe eenvoud in het koken zijn intrede in de keuken.

Of het nu gaat om krokant gebraad, heerlijke groenten of luchtige en lichte, goudbruine croissants: dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking levert de BORA X BO perfecte kook- en bakresultaten – zelfs wanneer u drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. De automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de deur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt.

Het principe: u wenst, BORA X BO kookt. Dat klinkt net zo simpel als het is. Geen hendels, geen knopjes, geen onnodige details, maar wel met functies die echte chefs gebruiken, zoals professionele zelfreiniging en automatische stoomafzuiging voor steeds vrij, onbelemmerd zicht en schone lucht. En met een zo groot mogelijk aanraakscherm. Voor intuïtieve bediening, vanuit elke hoek. U bepaalt uw gewenste resultaat in slechts enkele stappen.

BORA multifunctionele lade

De BORA multifunctionele lade kan alles wat u voor het verwarmen van gerechten en servies nodig hebt – en nog meer. Het apparaat kan dankzij de overzichtelijke touchscreenbalk heel eenvoudig worden bediend. Dankzij de handige vooraf geconfigureerde instellingen is regenereren, warmhouden en ontdooien kinderspel. Zelfs garen bij hele lage temperaturen is mogelijk. De combinatie met een BORA X BO flexibele oven en zijn talloze instelmogelijkheden maakt nog meer functies mogelijk.

Maak een afspraak voor een offerte op maat

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top