Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Felrood Fornuis Van Stoves
Felrood Fornuis Van Stoves

Stoves keukenapparatuur

Faber International BV is naast producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels officieel importeur van de Engelse merken Stoves en Belling. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. Wereldwijd is Glen Dimplex de grootste fabrikant van elektrische verwarming en sfeerhaarden. Bij de Group werken ruim 9000 mensen, die gezamenlijk zorgen voor een omzet van 2,1 miljard euro.

Naast haar hoofdvestiging in Heerenveen heeft Faber International BV ook een vestiging in België waar naast Faber Haarden ook de merken Stoves en Belling worden gevoerd. Indien u naast Stoves meer wil weten over andere activiteiten van Faber International BV kunt u onderstaande linken gebruiken. In Engeland is Stoves al jaren marktleider op het gebied van vrijstaande fornuizen. 1 op de 3 fornuizen in Engeland is een product van Stoves. Niet voor niets! De Stoves Range Cookers zijn op en top kwaliteitsproducten met een gunstige verhouding ten opzichte van de prijs.

De kwaliteit zie je vooral terug in de afwerking, het gebruik van de meest duurzame materialen, de hoeveelheid standaard kookfuncties en de robuustheid van het product. Stoves is ‘Made in Britain’. Dagelijks worden in de fabriek in Liverpool de Stoves Range Cookers vakkundig met de hand geassembleerd. De bijna 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van deze top fornuizen vindt u dan ook terug tijdens het koken. Eet smakelijk!

Belmont fornuis

Maak een afspraak voor een offerte op maat

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top