Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
KOOKHUIS IS
MIELE
PREMIUM PARTNER
Miele Keukenapparatuur
Miele Keukenapparatuur

Miele keukenapparatuur

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Miele is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. De onderneming wordt inmiddels door de vierde generatie geleid. Sinds de oprichting is het motto ‘immer besser’ oftewel ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele keukenapparatuur van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.

Kookhuis is Miele Premium Partner

Voor jou als consument heeft dit aan aantal voordelen:

  1. In onze showroom presenteren wij altijd het laatste en meest uitgebreide Miele keukenapparatuur.
  2. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ‘inns en outs’ en laatste nieuws van Miele.
  3. Ontvang 5 jaar garantie bij aanschaf van 4 Miele Inbouwapparaten.

Miele keukenapparatuur voor jouw perfecte keuken

Waarom kiezen voor Miele inbouwapparatuur in jouw keuken?

Miele onderscheidt zich op kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en levensduur. Wereldwijd gezien heeft het merk een goede reputatie door het leveren van betrouwbare apparaten.

Het grotendeel van de Miele keukenapparatuur is gepositioneerd in het premium segment van de keukenmarkt.

Het bieden van de hoogste kwaliteit en het streven naar perfectie zijn kenmerkend voor Miele

Het Miele assortiment te vinden bij Kookhuis Amsterdam

Miele Stoomoven

Met een Miele stoomoven kun je gezonde maaltijden koken. Het stoom stroomt rechtstreeks en van alle kanten over het voedsel waardoor de maaltijd gelijkmatig gaart. Deze  manier van koken versterkt de natuurlijke aroma’s  in het gerecht. Kleuren en vitamines blijven bewaard.

Miele Combi-stoomoven

Met een Miele combi-stoomoven geniet je van alle voordelen die een aparte stoomoven en een oven biedt. Bovendien kun je de functies van zowel de stoomoven als de oven met elkaar combineren.

Miele Stoomoven met magnetron

Een Miele stoomoven met magnetron is perfect om zowel gezonde als snelle gerechten te bereiden. Wanneer de functies van de stoomoven en magnetron gecombineerd worden, bespaar je aanzienlijk op de kooktijd.

Miele Drukstoomoven

Vis, groenten en peulvruchten kunnen op temperaturen van 101 °C tot 120 °C  snel en gezond bereid worden. In vergelijking met de gewone Miele stoomoven worden in de Miele drukstoomoven gerechten tot wel twee keer zo snel gaar.

Kookhuis Amsterdam levert al sinds 2000 keukens en inbouwapparatuur

Miele Oven

Door de unieke TasteControl functie blijft uw gerecht heerlijk warm zonder dat het verder gaart. Naast de ingebouwde oven met een hoogte van 60 cm, is er ook een compact model met een hoogte van 45cm verkrijgbaar.

Miele Combi-oven

De ingebouwde combi-oven met een hoogte van 45 cm is een combinatie van een volwaardige oven met een hele reeks bakmogelijkheden en een krachtige magnetron.

Miele Dialog oven

De Dialog oven staat voor innovatie op kookgebied, excellente resultaten, eenvoudige bereiding, tijdsbesparing en maakt kookbelevingen mogelijk die tot nu toe niet mogelijk waren. Ideaal voor enthousiaste koks die de beste kwaliteit willen.

Goede redenen om te kiezen voor Miele:

Miele kwaliteit
Al meer dan 100 jaar geldt; het is een alom bekend credo dat je kunt vertrouwen en rekenen op de apparaten van Miele.
Miele techniek
Miele staat garant voor fascinerende technologie en uitstekende resultaten met minimaal energieverbruik.
Miele vakmanschap
Miele staat voor echt vakwerk, waar visie, nauwkeurigheid en veel liefde voor detail samenkomen.
Miele service
Alle klanten van Miele krijgen een voorkeursbehandeling: de snelle en efficiënte Miele service is veelvuldig verkozen als beste in de branche.
Miele design
Miele staat voor heldere vormen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening.
Miele als merk
In veel landen het meest gewilde merk in de branche en op de Duitse markt zelfs verkozen als beste merk aller tijde.

Kookhuis Amsterdam is premium partner van Miele keukenapparatuur

Miele Koffiemachine

Stel jouw eigen koffievoorkeuren in, volledig naar eigen wens en passend bij jouw favoriete smaak. Kortom: met de inbouw koffiemachine van Miele creëer je je eigen smaakbeleving voor elke vers gemalen kop koffie.

Miele Gourmet- en Warmhoudlade

In een gourmet- warmhoudlade kan gebruik gemaakt worden van Slow cooking waardoor gerechten op lage temperaturen worden bereid. Alle aroma’s en voedingsstoffen blijven hierdoor behouden. Daarnaast kan het gebruikt worden om gerechten warm te houden of serviesgoed op te warmen.

Miele Vacumeerlade

Als producten zijn gevacumeerd in de ingebouwde vacumeerlade blijven ze langer vers, kan marinade sneller in het voedsel trekken en blijft de smaak, textuur en voedingswaarde behouden. Dit is ideaal voor de bereiding van sous-vide recepten.

Miele Kookplaat

Er is een ruim aanbod aan verschillende kookplaten met de keuze tussen inductiekookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten met afzuiging en smartline kookelementen. Welke kookplaat past het best bij jouw keuken?

Miele Afzuigkap

Er is een ruim aanbod aan verschillende afzuigkappen met de keuze tussen eilandschouwen, plafondunits, wandschouwen, downdrafts, inbouwunits en vlakschermen. Voor elke keuken een geschikt model.

Miele Vaatwasser

Alle vaatwassers zijn voorzien van PerfectClassCare  en het Waterproofsysteem dat waterschade voorkomt en het glaswerk in de vaatwasser zorgvuldig en voorzichtig reinigt. Wens je voor meer ruimte? Kies dan een XXL vaatwasser.

Miele Koelkast

Onzichtbaar ingebouwd in je keuken met bedieningsknoppen achter het voorpaneel. Een optimaal vochtgehalte in de ruime lades waardoor groenten en fruit 2x zo lang vers blijft is één van de vele voordelen van een Miele koelkast.

Miele Koel- en Diepvrieskast

Een koelkast en diepvriezer gecombineerd in één apparaat. Een gelijkmatige verdeling van de koeling in de koelkast en een no-frost functie in de diepvriezer waardoor ijsvorming geen kans maakt. De perfecte combi!

Miele Diepvrieskast

Diepvrieslades met maximaal comfort, ledverlichting, softclose, no-frost, superfrost en keuze voor een vaste wateraansluiting voor het maken van maar liefst 100 ijsklontjes per dag. Dat is mogelijk met de Miele diepvriezer!

Miele Wijnklimaatkast

Voor alle wijnliefhebbers biedt Miele de mogelijkheid om jouw wijnflessen op de perfecte manier te bewaren en presenteren in de ingebouwde wijnklimaatkasten . Zowel in functies als design zijn verschillende mogelijkheden; denk aan push2open, meerdere temperatuurzones en een sommelierset.

Miele Mastercool

MasterCool-koelkast onderscheidt zich door het afwijkend groot formaat, het topdesign en -techniek. Het openen van de deur gaat met de comfortabele ondersteuning van Push2open, waardoor een greep op de deur achterwege gelaten kan worden.

Miele onderhoud

Miele kwaliteit + goed onderhoud
= jarenlang gebruiksplezier!

Om de levensduur van Miele apparaten zo optimaal mogelijk te houden, is het belangrijk dat de apparatuur op de juiste manier en met de juiste middelen wordt onderhouden. Daarom biedt Miele ook verschillende reinigings- en onderhoudsproducten aan.

Maak een afspraak voor een offerte op maat

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top