Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
KOOKHUIS IS
MIELE
PREMIUM PARTNER
Miele Keukenapparatuur
Miele Keukenapparatuur

Miele keukenapparatuur

Kookhuis is Miele Premium Partner

Dit heeft een aantal voordelen voor je:
Zo tref je altijd het laatste en meest uitgebreide Miele keukenapparatuur assortiment aan en zijn onze adviseurs op de hoogte van alle inns en outs” en laatste nieuwtjes van Miele.

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Miele is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. De onderneming wordt inmiddels door de vierde generatie geleid. Sinds de oprichting is het motto ‘immer besser’ oftewel ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele keukenapparatuur van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.

Al betrekkelijk snel na de oprichting van Miele in Duitsland (1899) vonden de eerste Miele apparaten hun weg naar de Nederlandse consument. De belangstelling voor Miele keukenapparatuur nam snel toe. Nederland is al jaren het grootste exportland van Miele!

In 2008 opende Miele haar vernieuwde pand, met daarin het Miele Inspirience Centre en het Miele Culinary Institute. Het Miele Inspirience Centre is 3.000 vierkante meter producten, of liever gezegd productwerelden, zoals koelen, wassen en keukenapparatuur. Het Miele Culinary Institute is hét instituut voor koken, proeven en eten beleven.

De slogan ‘er is geen betere’ (1957) komt tot uiting in alle activiteiten. Het bieden van de hoogste kwaliteit en het streven naar perfectie zijn kenmerkend voor de totale onderneming.

Miele kookeiland

Maak een afspraak voor een offerte op maat

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top