Ga naar hoofdinhoud
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Rational Houten Keuken Cosmo
Kookeiland Rational Puro
Eikenhouten Keuken Van Cadre
Edelstalen Moderne Keuken Van Rational
Houten keuken van BAX

Houten keukens

Hout geldt nog steeds als belangrijke basis voor veel keukens. En niet alleen voor keukens. Houttexturen zijn in menig interieur te vinden. De mate waarin verschilt natuurlijk. Maar wanneer jij bewust gekozen hebt voor hout in je interieur, ligt de keuze voor een bijpassende keuken voor de hand. Al is de ene houten keuken natuurlijk de andere niet. Ook deze keukens zijn er in diverse soorten. Van een landelijke keuken, met een knipoog naar vroeger, tot een zeer moderne keuken met mooi afgewerkte gladde oppervlakken.

Stuk voor stuk zijn onze houten keukens geen standaardkeukens. Je kiest uit verschillende aansprekende merken en een aanbod dat past bij verschillende budgetten.

Op maat gemaakte houten keuken

Veel mensen die zoeken naar een houten keuken, doen dat vanuit een visie op hun gehele interieur. Waarschijnlijk heb je in je hoofd al een beeld bij de keuken die je wil. Wij willen je graag inspireren en op ideeën brengen. Jouw visie willen we tastbaar maken, maar tegelijkertijd laten we zien wat er nog meer mogelijk is. En daarin gaan we best ver.

Elk interieur is uniek en een goede inpassing van hout in de keuken is natuurlijk belangrijk. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende houtsoorten als eikenhout, steigerhout of massief. Zo kun je met een houtlook keuken een landelijke of industriële stijl creëren. Wij leveren maatwerk, want een keuken moet mooi én goed zijn.

Eikenhouten keuken van Cadre

Bekijk in de Kookhuis showroom

Eigenlijk is het best gek dat mensen zo veel stress ervaren bij het kopen van een keuken. Hele dagen slenteren door keukenspeciaalzaken, tientallen keukens de revue zien passeren en aan het einde van de dag doet een verkoper je een aanbod waarvoor je wel nú moet beslissen.

Maar een keuken koop je meestal op gevoel en daarom mag je er best even over nadenken. Wij laten een keuken van hout tot recht komen in onze showroom. Laat je er betoveren en inspireren en maak een keuze wanneer het jou uitkomt.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
keukenarchitecteur en interieur van The Kitchen Architects
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top