Skip to content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
Gasten Rond Een Zwarte Eettafel Gedekt Met Een Zalm Op Ijs
Intelligente Dialog Oven Van Miele
Zalmfilet Opgemaakt Met Basilicum En Rode Ui
Roze Frambozen Cupcakes Besprinkeld Met Poeder
Intelligente Dialog Oven Van Miele

Mooi! De intelligente Dialog Oven van Miele

De Dialog Oven is een intelligente oven die de toekomst van koken verandert. De oven gebruikt als eerste ter wereld een technologie waarmee gerechten worden bereid die niet in een gewone oven gemaakt kunnen worden.

Baanbrekende M chef technologie
De Dialog Oven kan verschillende ingrediënten, zoals vlees, vis of brood, tegelijkertijd perfect bereiden, bakken, verwarmen of ontdooien. Neem bijvoorbeeld een lamsbout met paprika, asperges en aardappeltjes. Plaats het geheel in de Dialog oven en na 45 minuten komt de lamsbout er sappig en gelijkmatig gegaard uit, met al dente gegaarde groenten en heerlijke aardappeltjes. Alle ingrediënten garen volledig en gelijkmatig en niet zoals traditioneel het geval is, van buiten naar binnen.

Ongekende mogelijkheden
De Dialog oven opent een nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden. De oven kan bijvoorbeeld verse vis perfect garen in een blok ijs, zonder dat het ijs smelt. Bovendien bespaart de Dialog oven veel tijd, zonder kwaliteitsverlies: in slechts 2,5 uur tover je een pulled pork op tafel. Dat is 70% tijdwinst!

intelligente Dialog Oven van Miele
CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top