skip to Main Content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
the big easy zwart kitchen classic interior

The Big Easy Kitchen

Met de modulekeuken van THE BIG EASY koop je een keuken voor het leven. Afhankelijk van je woonsituatie bouw je je basiskeuken uit tot een studenten-, tweepersoons-, gezins-, of buitenkeuken. Deze oersterke stalen THE BIG EASY keukens met verrukkelijk industriële look zijn ontworpen om mee te spelen; verplaats de modules naar hartelust of verhuis ze mee en vul hem aan. Ook verkrijgbaar op wielen.

Ondanks het enorme succes van de stalen Big Easy modulekeuken was er ook vraag naar warm hout. Daarom nu ook The Big Easy WOOD. Hetzelfde concept maar dan net iets anders. Het resultaat is een zeer fraaie keuken in dressoirvorm. Vriendelijk van uiterlijk, oerdegelijk en doordacht qua design.

Verschillende soorten keukens

Kookhuis verkoopt verschillende soorten keukens. Elk met haar specifieke kenmerken. Kunststof, lak of toch massief hout, of van eenvoudige of budget-keukens tot state-of-the art keukens. Voor elke wens hebben wij het juiste keukenprogramma, uiteraard met de vertrouwde Kookhuiskwaliteit.

In verschillende prijsklassen bieden wij design, functionaliteit en altijd kwaliteit. Anders dan anders is misschien wel de meest rake omschrijving voor Kookhuis. Kookhuis adviseert, ontwerpt en creert in ongedwongen sfeer voor en met je. Kookhuis stopt niet bij standaardoplossingen, werkelijk alles is mogelijk.

Back To Top