Skip to content
020 737 0906 info@kookhuis.nl
U Vormig Kookeiland Van Natuursteen
U Vormig Kookeiland Van Natuursteen
Betonnen Kookeiland Van Dekton
kookeiland van wit natuursteen

Dekton ideaal als keukenblad

Voor de vervaardiging van Dekton wordt gebruik gemaakt van de exclusieve TSP-technologie, een technologisch proces dat een versnelde versie is van de metamorfe veranderingen die natuursteen ondergaat door duizenden jaren blootstelling aan hoge druk en hoge temperaturen.

Hierdoor ontstaat een keuken werkblad waarop je hete pannen kan zetten EN wat veel stootvaster dan een keramieken werkblad. Het is een blad eigenlijk overal tegen kan. Citroenzuur, wijn, roest, zelfs aceton of een hete pan op het aanrecht, allemaal geen probleem.

Door de lage poreusheid is het, als gewenst, net zo goed te polijsten als bijvoorbeeld marmer of graniet waardoor een rijke, luxe uitstraling ontstaat.

Het blad is heel makkelijk afneembaar, kan tegen spatten en je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruik van bijvoorbeeld bleekmiddel. Verder heeft een Dekton keukenblad een kras- en slijtvast oppervlak en is goed bestand tegen UV licht.

Maak een afspraak voor een offerte op maat

Verschillende soorten werkbladen

Kookhuis verkoopt naast Dekton ook andere merken keukenbladen. Weet u nog niet goed wat voor soort blad u wilt? In onze showroom kunt u alle stalen bekijken.

Onze ervaren mensen kunnen u alles vertellen over de voordelen en nadelen van de verschillende werkbladen. Of u nu op zoek bent naar een keukenblad, werkblad, aanrechtblad of een blad voor buiten, alles is mogelijk bij Kookhuis. Wij verwelkomen u graag in de showroom.

CBW erkend en aankoopverzekeringen
unieke sportevenementen voor kankeronderzoek
Back To Top